Με ένα τολμηρό επεισόδιο για το φαινόμενο του Σατανισμού, επιστρέφει η σειρά «ΚΑΡΜΑ» παρουσιάζοντας τα απόκρυφα και φρικαλέα μονοπάτια στα οποία βαδίζουν τα άτομα που τον ασπάζονται.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου, η σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, φέρνει ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «ΣΑΜΑΕΛ»… όπου «διεισδύουμε» στο σκοτεινό και τρομακτικό κόσμο του Σατανισμού. Τελετές, δολοφονίες, αυτοκτονίες, θυσίες, σεξουαλικά όργια, καταστροφές, βεβήλωση εκκλησιών και αποτρόπαιες ακραίες πράξεις, στο πλαίσιο της απόλυτης ελευθερίας που τους χαρίζει η λατρεία του Σατανά, απαλλαγμένης από οποιεσδήποτε ανθρώπινες και ηθικές αξίες.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και αποκάλυψε πολλά για τον σατανισμό στην Κύπρο καθώς και ότι ο τελευταίος θάνατος ήταν πριν ένα χρόνο ενώ υπάρχουν κυκλώματα ακόμα και στα σχολεία.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, έρχονται στον ALPHA Κύπρου απίστευτες ιστορίες για το πού οδηγεί η πίστη στον έκπτωτο άγγελο, η αφοσίωση στον εχθρό του Θεού, η λατρεία της ελευθερίας του ανθρώπου να πράττει οτιδήποτε, όποτε και όπως το θέλει.

Ένα τολμηρό επεισόδιο για το φαινόμενο του Σατανισμού, που αποτέλεσε ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα σε Κύπρο και Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, σε απόκρυφες στοές, ακόμα και στα σπίτια μας…

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, κάθε ιστορία της σειράς «ΚΑΡΜΑ» διατηρεί τον πρωτογενή κεντρικό της πυρήνα, αλλά εμπλουτίζεται με στοιχεία μυθοπλασίας και προχωρά σε αλλαγές ονομάτων, ηλικιών, πόλεων και χρονολογιών, ώστε να μην φωτογραφίζονται υπαρκτά πρόσωπα και οικογένειες.

Ηθοποιοί: Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Νάγια Τ. Καρακώστα, Βασιλική Κυπραίου, Γιάννης Μίνως, Μαρία Φιλίππου και Χάρης Αριστείδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ