Το Ηello.cy βρέθηκε σήμερα στο ΡΙΚ και στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής της Ελπίδας Ιακωβίδου “Όμορφη μέρα – Κάθε μέρα” και απαθανάτισε τη παρουσιάστρια να ετοιμάζεται λίγο πριν βρει on air.

Ντύθηκε στο καμαρίνι της με τα ρούχα που επέλεξαν με την ενδυματολόγο και κατευθύνθηκε αμέσως στον κομμωτή και την μακιγιέζ για να την περιποιηθούν.

Η ίδια ήταν ιδιαιτέρως φιλική με τους συνεργάτες της, έκαναν πλάκες, ενώ συζητούσαν για διάφορα θέματα που τους αφορούσαν. Αυτό που ξεχωρίζει την Ελπίδα, είναι ότι με τα άτομα που συνεργάζεται δεν θέλει μόνο να μοιράζεται ένα γραφείο, αλλά να μπορούν να μιλήσουν και να αναπτύξουν μια όμορφη διαπροσωπική σχέση και πέρα από την δουλειά.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δε, ήταν πως η ίδια σε μια στιγμή πήγε στη σιδερώστρα, άρπαξε το σίδερο ατμού και ξεκίνησε να σιδερώνει τα ρούχα της.

Για να υποδεχτεί το καλοκαίρι και επίσημα, πόνταρε σε ένα casual look με καμπάνα παντελόνι και άσπρο t-shirt με ιδιαίτερα μανίκια, τάση η οποία είναι must γι΄αυτή την εποχή.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ