Αίσθηση προκάλεσε η νέα εκπομπή με φάρσες «Best Friend’s Fear» με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα. Στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, θύματα του Σάββα Πούμπουρα και της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 που στην πρεμιέρα της σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, πέφτουν πο Τρύφωνας Σαμαράς, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλς και η Ειρήνη Κολιδά.

Στο επεισόδιο θα δούμε τον Τρύφωνα Σαμαρά να πείθεται να πάει σε βίλα στο Κορωπί για να χτενίσει μια κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους. Εκεί θα ανακαλύψει τι σημαίνει «το πιστολάκι του τρόμου!» Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος πηγαίνει για φαγητό με τους δύο φίλους του Ειρήνη Γκανιάτσου και Χρήστο Κούτρα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την επίθεση του δυσαρεστημένου συντρόφου της Κάτιας από το GNTM. Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την πείθει να πάει να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση σε ιατρικό κέντρο. Εκεί η ίδια συνειδητοποιεί ότι γίνεται εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ