Το Τοmorrowland είναι ίσως το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο το οποίο αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Οι διοργανωτές όμως αποφάσισαν να μην αφήσουν παραπονεμένους τους φανς, με ένα αξέχαστο διαδικτυακό event.

Στις 25 και 26 Ιουλίου το Tomorrowland θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο μέσω της digital εκδοχής του. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι προσβάσιμο από tablet, smartphone ή laptop και θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ διαφορετικές σκηνές συμπεριλαμβανομένων των Atmosphere, Core, Freedom Stage, και Elixir.

Ο συνιδρυτής του digital Tomorrowland, Michiel Beers τόνισε ότι το

«Tomorrowland Around The World είναι το αποτέλεσμα μιας γιγαντιαίας ομαδικής προσπάθειας εκατοντάδων ανθρώπων που εργάζονται όλο το 24ωρο για να δημιουργήσουν μία διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν έχουμε ξαναδεί. Πιστεύουμε ότι πραγματικά μπορούμε να φέρουμε το πνεύμα του φεστιβάλ στους ανθρώπους και στα σπίτια σε όλον τον κόσμο».

Διαδικτυακά οι fans θα μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες διαδικτυακά σεμινάρια, παιχνίδια και εργαστήρια που σχετίζονται με το lifestyle, το φαγητό και τη μόδα.

Οι τιμές αρχίζουν από 12,50 ευρώ και η προπώληση γίνεται ακόμα μέσα από το site του Tomorrowland.

Και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ