Ο έκτος κύκλος του MasterChef είναι προ των πυλών και το δημοφιλές μαγειρικό show επιστρέφει για ακόμα μια φορά μέσα από τη συχνότητα του star channel.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι έτοιμοι για το comeback και οι τρεις κριτές απέδειξαν ότι πλέον εκτός από επιτυχημένοι σεφ έχουν εξελιχθεί σε αναμφισβήτητα τηλεοπτικά brands και characters.

Οι τρεις τους παρουσιάζονται να έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και να επιδίδονται σε νέα sports, εκτός κουζίνας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπαίνει στο ρινγκ, ο Πάνος Ιωαννίδης αποφασίζει να μάθει μπαλέτο και ο Σωτήρης Κοντιζάς απολαμβάνει την σκηνή των μπουζουκιών και τα γαρύφαλλα που του πετούν!

Όμως «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» κι έτσι προσγειώνονται στην κουζίνα του MasterChef. Το τρέιλερ του show είναι αναμφισβήτητα ευφάνταστο. Οι τρεις τους ακομπλεξάριστοι και με αυτοσαρκασμό αποδεικνύουν ότι είναι masters του είδους και φαίνεται πως έχουν ικανότητα στην υποκριτική και τηλεοπτική πραγματικότητα. Άλλωστε, έχουν καταφέρει να σχηματίσουν την τριάδα που κάθε μαγειρικό reality θα ήθελε να έχει στις θέσεις των κριτών! Πάτα το play και θα καταλάβεις…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ