Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν στις οθόνες μας, αφού όπως έγινε γνωστό, η iconic τηλεοπτική σειρά από το παρελθόν πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Υπήρξε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές στις δεκαετίες των  ’80 και των ’90, διήρκεσε 11 σεζόν και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε ολόκληρη τη διάρκεια του. Για την «ιστορία» να σημειώσουμε ότι αποτελείται από 242 επεισόδια, ενώ απέκτησε φανατικό κοινό σε πάνω από 145 χώρες.

Πολλοί από τους ηθοποιούς χαρακτηρίστηκαν από την παρουσία τους στη σειρά, με πιο τρανταχτό παράδειγμα την Pamela Anderson… Τη σέξι παρουσία της παραλία που έμεινε αξέχαστη στο μυαλό κάθε θεατή.

Έχοντας μείνει αξέχαστη, λοιπόν, στη μνήμη μας , η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ανά το παγκόσμιο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια και νέα γενιά από ναυαγοσώστες που θα κληθούν να διασώσουν όποιο τους χρειαστεί.  

Τα νέα επεισόδια θα είναι σε συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment και η επίσημη ανακοίνωση για το πολύ-αναμενόμενο comeback του “Baywatch” αναφέρει συγκεκριμένα:

«Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις».

Το σενάριο υπογράφει η Λάρα Όλσεν η οποία θα είναι και η showrunner με την ίδια ομάδα παραγωγών της αρχικής σειράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρει το Deadline, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το cast, ούτε και η ακριβής ημερομηνία που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας τη σειρά που άφησε εποχή στην παγκόσμια τηλεόραση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ