Με πρώτο καλεσμένο τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, η ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει στην ανανεωμένη «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» στον ALPHA Κύπρου.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 21:20, η δική μας Βασιλική κάνει ΠΡΕΜΙΈΡΑ με έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς Υπουργούς της Κυβέρνησης, τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη! Αφήνει για λίγο το γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών και ανεβαίνει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, με ένα αλλιώτικο προφίλ που δεν θυμίζει πολιτική, αλλά έναν αφοσιωμένο σύζυγο, έναν πατέρα τεσσάρων κοριτσιών και έναν πολύ καλό φίλο, γιο και αδελφό!

Αν και το όνειρό του ήταν να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα, τον κέρδισε η διπλωματική υπηρεσία και στην πορεία ένα από τα πιο απαιτητικά Υπουργεία. Μαζί του στο στούντιο θα βρεθούν δικοί του άνθρωποι… με φυσική αλλά και διαδικτυακή παρουσία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση; Ποια κομμάτια θα αφιερώσει στις 5 γυναίκες της ζωής του; Το μόνο σίγουρο είναι ότι λύνει για λίγο τη γραβάτα και ανοίγει την ψυχή του μιλώντας για τα όνειρά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα που του χαρίζουν καθημερινά δύναμη και έμπνευση!

Με ολοκαίνουργιο σκηνικό και συνεχή εναλλαγή θεματολογίας, η ζωντανή ορχήστρα της εκπομπής «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» επιστρέφει με εκπλήξεις και ζωντανές συνδέσεις! «Θέλω λαούτα τζαι φκιολιά…» ξεκινάει να μας τραγουδάει η Βασιλική Χατζηαδάμου και εμείς συντονιζόμαστε στον ALPHA Κύπρου, γιατί το ραντεβού με την παράδοση, τα τραγούδια και τους καλεσμένους που αποκαλύπτουν την παρεΐστικη πλευρά τους, εισβάλλει ξανά στα σπίτια μας…

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει ξανά η μουσική εκπομπή που συνδυάζει χιούμορ, ταλέντο, φαντασία, δημιουργικότητα και την κυπριακή παράδοση στην πιο celebrity εκδοχή της!

Δείτε το trailer:

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ