Ακόμα μια παραίτηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma. Η γνωστή και έγκριτη δημοσιογράφος Γαβριέλλα Ζάρτηλα παραιτήθηκε μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τηλεοπτικό σταθμό και αρμενίζει σε… νέα λιμάνια.

Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, αφού δεν θα είναι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο πλευρό του. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί η παραίτηση και της Χαρούλας Αλέξη, πριν από λίγες ημέρες, με την οποία συμπαρουσίαζαν το πρωινό του Sigma.

Με ένα συγκινητικό κείμενο η ίδια ευχαρίστησε τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δείτε την σχετική ανάρτηση.

Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και όταν τα κατακτήσεις να προχωρήσεις στο επόμενο. Έτσι κι εγώ μετά από 6 χρόνια αποχαιρετώ την οικογένεια του @sigmatvcy, ένα όνειρο μου που “ολοκληρώθηκε”‼️ Ευχαριστώ τους συναδέλφους που αυτά τα χρόνια ήταν ο καθένας  δίπλα μου με το δικό του τρόπο.
Όμως Ανδρέα μου σε ευχαριστώ ξεχωριστά και ειδικά γιατί τα όσα μου έδωσες αυτά τα χρόνια δεν μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα❗Είναι ευλογία να συναντάς στη ζωή σου ανθρώπους που σου ανοίγουν το δρόμο και δεν σου βάζουν εμπόδια. ?? Η τηλεόραση είναι μεγάλη “πάλη” αλλά να ξέρετε πως και πίσω από τις κάμερες βρίσκονται δυνατοί πολεμιστές, σας ευχαριστώ θερμά όλους σας‼️
Να είσαι πάντα ευγνώμων για ότι σου δίνει η ζωή και να βάζεις πείσμα να κατακτήσεις τα επόμενα που θα στείλει. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ