Αυτή τη σεζόν θα υπάρχει ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο γύρω από τους Chasers, αφού κανείς δεν ξέρει ακόμη ποια θα είναι η τελική τετράδα (πεντάδα ή και εξάδα). Μόνο ο Τάσος Τρύφωνος γνωρίζει κάθε συγκλονιστική λεπτομέρεια, γι’ αυτό σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 εντυπωσίασε στην πιο ατακοδόρικη καταδίωξη γνώσεων.

Δεν είναι μόνο τα χρηματικά έπαθλα, δεν είναι μόνο οι ατρόμητοι Chasers, δεν είναι μόνο οι παίκτες που δεν κολλάνε πουθενά, αλλά ακόμα περισσότερα στοιχεία-έκπληξη έρχονται για να προσθέσουν κι άλλες δόσεις αγωνίας στους γύρους του παιχνιδιού.

Παρόλο που έχουμε δει τις νοκ-άουτ ικανότητες των Chasers, ο Μαρίνος Κλεάνθους, η Σύλια Ιωαννίδου και ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης επιστρέφουν πιο ανατρεπτικοί και πανέτοιμοι να υποδεχθούν κι άλλα πρόσωπα στην παρέα τους.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά. Τρεις γύροι, ένας Chaser, παίκτες με αυτοπεποίθηση και ένας παρουσιαστής που δεν αφήνει τίποτα απαρατήρητο και ασχολίαστο. Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα; Ο πρώτος Chaser κάνει σε λίγες ώρες την είσοδό του, κάθεται στο «θρόνο» του και είναι αποφασισμένος να πάει κόντρα στους παίκτες.

Ποιοι θα καταφέρουν να τον νικήσουν και να κερδίσουν μέχρι και 10.000 Ευρώ; Το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων THE CHASE, επιστρέφει με το ίδιο format, κατευθείαν από τη Μεγάλη Βρετανία, για να συνεχίσει στον ALPHA την επιτυχημένη παρουσία και απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 99059905, γιατί η πιο απίστευτη καταδίωξη γνώσεων χτυπάει κόκκινο στον ALPHA Kύπρου.

Πρεμιέρα: Σήμερα,Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Τhe Chase” Καθημερινά στις 19:00 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ