Με μια πανελλήνια αποκλειστικότητα κλείνει η φετινή σεζόν για την εκπομπή «TET-A-TET στον ALPHA»! Η κόρη του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, έρχεται στον ALPHA Kύπρου για την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, μετά το θάνατο του πατέρα της.

Την Κυριακή 29 Μαΐου στις 18:45, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο εξοχικό της στο Βραχάτι Κορινθίας και μιλάει για όλα: για τα παιδικά της χρόνια, την οικογενειακή ζωή, τον Μίκη Θεοδωράκη ως πατέρα, το ρόλο της μητέρας της και επίσης διηγείται άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της.

Πώς ήταν οι τελευταίες στιγμές του Μίκη Θεοδωράκη, πώς ήταν η σχέση τους; Άλλαξε η ζωή της μετά το θάνατο του πατέρα της; Τι λέει για το θόρυβο που ξέσπασε σχετικά με τον τόπο ταφής του μεγάλου συνθέτη αλλά και την κηδεία του; Ποια είναι η απάντηση της για όσα ακούστηκαν και ακούγονται τόσο καιρό;

Η κάμερα της εκπομπής αποκαλύπτει και το εξοχικό του Μίκη Θεοδωράκη που παραμένει ερμητικά κλειστό, ενώ η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξιστορεί την ιστορία του σπιτιού.

Μην χάσετε την τελευταία εκπομπή της σεζόν! Ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρετά για λίγο το τηλεοπτικό κοινό και ανανεώνει το ραντεβού του… για να συναντήσει ξανά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανθρώπους που διαπρέπουν στον χώρο τους, ανθρώπους που θαυμάζουμε, ανθρώπους που έγραψαν ιστορία και ανθρώπους που έχουν κάτι σημαντικό να πουν!

«TET-A-TET στον ALPHA» Κυριακή 29 Μαΐου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ