Τίτλοι τέλους για τον «Πιο αδύναμο κρίκο», που την περασμένη Παρασκευή, 12 Μαΐου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, ολοκλήρωσε τον κύκλο του μετά από έξι σεζόν και ο παρουσιαστής του, Τάσος Τρύφωνος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες του από τον «Πιο αδύναμο κρίκο» με το μαύρο κοστούμι του και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τέλος του τηλεπαιχνιδιού ενώ ευχαρίστησε το κοινό που το αγάπησε τόσο πολύ. Στην ίδια ανάρτηση ανακοίνωσε και το νέο του τηλεοπτικό βήμα.

«Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προβολή του «πιο αδύναμου κρίκου» από την ΕΡΤ1. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και 810 επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο (ίσως τα περισσότερα που έκανε παρουσιαστής του «κρίκου» παγκοσμίως) , έβγαλα το μαύρο κοστούμι και αποχαιρέτησα οριστικά αυτό το υπέροχο παιχνίδι που μου έδωσε τόσα πολλά και που αγάπησα πολύ. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους υπέροχους συνεργάτες που γνώρισα αυτά τα έξι χρόνια στο @rik_cybc , το @skaitv.gr και την @ertofficial_ . Πάνω απ όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που ανέδειξε τον «κρίκο» σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια γνώσεων της τηλεόρασης . Ήταν ένα υπέροχο , μαγικό ταξίδι. Έρχεται τον Σεπτέμβριο καινούργιο παιχνίδι που είμαι σίγουρος ότι θα αγαπήσετε επίσης», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Τρύφωνος.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ