Η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου στέφθηκε νικήτρια του φετινού YFSF και η ερμηνεία της στο τραγούδι «My heart will go on» ενθουσίασε κοινό και κριτές. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τη νίκη της αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε, η 23χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καταγωγή της, καθώς προέρχεται από τη Ρουμανία, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι έχει βιώσει μια μορφή Bullying.

Τάνια Μπρεάζου

«Είμαι από τη Ρουμανία, γεννήθηκα εκεί και δύο χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Μεγάλωσα στην Ρόδο και στην Κρήτη όμως. Όταν τα παιδάκια βλέπουν κάτι διαφορετικό, το σχολιάζουν. Έχει να κάνει με την ανατροφή που δίνουν οι γονείς στα παιδιά. Στο σχολείο τα παιδάκια με κοιτούσαν λίγο περίεργα ή μπορεί να λέγαν κάτι για τη χώρα μου. Στη συνέχεια δεν βιώσα bullying. Με αγάπησαν πολύ οι συνεργάτες μου και οι συμμαθητές μου μετά».

Η Τάνια Μπρεάζου για το YFSF

Κατόρθωσε να κερδίσει ως Celine Dion και η ερμηνεία της καθήλωσε. Μίλησε, λοιπόν, για την εμπειρία της και ανέφερε: «Δεν περίμενα να κερδίσω και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Ήθελα να περάσω καλα και να κάνω καλές εμφανίσεις. Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου ήταν σοκ… Ταλεντάρες. Έχω το ίδιο όνειρο από 5 ετών. Να τραγουδάω, να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Θαυμάζω την Τάμτα και την Έλενα Παπαρίζου. Από ξένες την Christina Aguilera και Beyonce».

Τέλος, αποσαφήνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο, κάτι που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν ως φήμη: «’Οχι δεν ήμασταν ζευγάρι. Το έχω πει και αλλού. Δεν βλέπω Survivor, αλλά άκουσα ότι πάει καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ