Πάρτι, συγκίνηση και διασκέδαση επικράτησε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς “Κάμπινγκ” του Alpha Κύπρου!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Φώτης Γεωργίδης, μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή του Alpha “Με αγάπη Χριστιάνα”, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η σειρά έριξε αυλαία και…όχι μόνο.

“Θεωρώ ότι το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε είναι να το τελειώσουμε φέτος, γιατί καλύτερα να μένει στο μυαλό των τηλεθεατών σαν μια γλυκιά ανάμνηση παρά να κουραστώ εγώ, συναδέλφοι μου και να μπούμε σε μια ρουτίνα μιας σειράς…” ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος της σειράς.

Μιλώντας για το κλίμα που επικράτησε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, είπε πως ήταν μεθυστικό στην κυριολεξία ωστόσο υπήρχαν και μεγάλες στιγμές συγκίνησης…

“Εάν όλα έρθουν όπως πρέπει να έρθουν, θα γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο του κάμπινγκ γιατί αυτό που θα δείτε εσείς τέλη Ιουνίου είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του κάμπινγκ και απλώς λέμε κάποια πράγματα λίγο ανοιχτά χωρίς να ολοκληρώνονται απόλυτα και σκεφτήκαμε να γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο σε κινηματογραφική ταινία” δήλωσε στον αέρα της εκπομπής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ