Εντός γηπέδου τα χειροκροτήματα και οι νίκες, εκτός γηπέδου ο προσωπικός του γολγοθάς. Ο Πανίκκος Ξιούρουππας, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που “γέννησε” η Κύπρος, έρχεται στις «24 ΩΡΕΣ» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, μεταξύ των οποίων και τα θέματα υγείας των δύο μικρότερων παιδιών του. Σκόρερ, αγωνιστής, αλλά πάνω απ’ όλα ένας πραγματικά δυνατός άνθρωπος…

Το Κυριακή 16 Μαΐου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά ένα δεινό σκόρερ που την ίδια στιγμή ήταν αγαπητός από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ανεξαρτήτως ομάδας και αυτό το πέτυχε με το ήθος και τον χαρακτήρα του. Ο Πανίκκος Ξιούρουππας με τη σπουδαία καριέρα στην Ομόνοια και όχι μόνο, αναπολεί τα ένδοξα χρόνια όπου έδινε και μια παράλληλη μάχη εκτός γηπέδων, λόγω των προβλημάτων υγείας των δύο μικρότερων παιδιών του.

Από τη μία το χειροκρότημα της κερκίδας και από την άλλη ο άγνωστος τότε αγώνας ζωής που έδινε την ίδια περίοδο -με τα συναισθήματα να συγκρούονται καθημερινά. Τα γκολ, οι πανηγυρισμοί και ακολούθως τα δάκρυα και η αγωνία. Ο δεύτερος γιος του, ο Χρίστος, γεννήθηκε τυφλός, ενώ με προβλήματα υγείας γεννήθηκε και η μικρή του κόρη, η Μαρία. Όμως, με τη βοήθεια του Θεού -όπως λέει- και με τη σύζυγο του Άννα, την οποία λατρεύει, κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και σήμερα δηλώνουν πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Ο Χρίστος, μάλιστα, κατάφερε χωρίς να έχει την όρασή του να σπουδάσει μόνος στην Αγγλία και σήμερα είναι ένας επιτυχημένος απόφοιτος Ψυχολογίας, ο οποίος ασκεί με επιτυχία το επάγγελμά του. Τα βιώματα του Πανίκκου και της γυναίκας του, η οποία είναι στη ζωή του από την εφηβεία τους, συνέβαλαν στη δημιουργία του Ιδρύματος «Ηλιαχτίδα Ζωής», σε συνεργασία και με άλλους γονείς.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Πανίκκο Ξιούρουππα, ο οποίος συγκινεί, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ποδοσφαιρικής του δράσης και ζωής, στέλλοντας παράλληλα μηνύματα δύναμης.

«24 ΩΡΕΣ»: Κυριακή 16 Μαΐου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ