Τον Ηρακλή Τσουζίνοβ τον γνωρίσαμε μέσα από το διαγωνισμό μοντέλων GNTM 3 στο οποίο αναδείχθηκε νικητής. Από τότε που βρισκόταν στο διαγωνισμό η ιστορία του είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμο. Ο Ηρακλής έδωσε συνέντευξη στο HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα μιλώντας για τον εκφοβισμό που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια. Μεταξύ άλλων μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες και τη ζωή του μετά από την εγκατάλειψη του πατέρα του.

Μιλώντας για τν εκφοβισμό που ένιωσε ο Ηρακλής είπε ότι:

 “Το περιβάλλον στην Ρωσία, ήταν, ας πούμε, εχθρικό. Έτρωγα ξύλο. Αυτοί που μου ασκούσαν bullying ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω. Υπήρχαν όμως και πολύ χειρότερες περιπτώσεις”

Στο οικονομικό τομέα ο Ηρακλής εκμυστηρεύθηκε ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές με τη μητέρα του.

«Είχαμε πάντα τα βασικά. Θα έλεγα πως μου έλειπαν οι μικρές πολυτέλειες που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είχα ποτέ παιχνίδια ή ωραία, καινούρια ρούχα. Δεν μέναμε, επίσης, σε δικό μας σπίτι. Ίσως ακούγονται θλιβερά όσα λέω, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητά μου. Δεν το έβαλα όμως ποτέ κάτω. Η μητέρα μου μου έλεγε να μη δίνω σημασία στο περιτύλιγμα και με διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω ό,τι επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Μαρινέλα που βρισκόταν επίσης στο διαγωνισμό του GNTM, ο Ηρακλής τις διάψευσε λέγοντας:

«Δεν ισχύει. Είμαι μόνος! Με τη Μαρινέλα είμαστε απλώς φίλοι».

Στη συνέχεια ο Ηρακλής αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί καμία επαφή με τον πατέρα του.

«Δεν έχουμε καμία επαφή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω πού βρίσκεται, αν γνωρίζει για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι και τι σκέφτεται. Δεν ασχολούμαι μαζί του. Είναι ένα θέμα που δεν ακουμπάω καν. Μου είναι παντελώς αδιάφορος. Δεν με αφορά τι κάνει. Ανέλαβε το ρίσκο των επιλογών του. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως, αν ζούσαμε μαζί, να μην είχα εγκατασταθεί ποτέ στην Ελλάδα» σημείωσε το νεαρό μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ