Η ιστορία της Βασιλικής, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φέρει πίσω το παιδί της το οποίο απήχθη από τον πρώην σύζυγο της, δεν άφησε ασυγκίνητο το Υπουργείο Εξωτερικών.

Την ιστορία έφερε στο φως η εκπομπή 24 ώρες παρουσιάζοντας πως η ζωή μιας κοπέλας από τη Λάρνακα, άρχισε από ένα έρωτα και εξελίχθηκε σε ένα εφιάλτη και στη συνέχεια σε ένα ατέλειωτο Γολγοθά που διαρκεί μέχρι σήμερα. Ο Αιγύπτιος σύζυγος της την κακοποιούσε συστηματικά ακόμη και τη μέρα της γέννησης του παιδιού τους. Ο Αχμέτ ο οποίος σύμφωνα με τη Βασιλική δεν ήθελε παιδί, έναν μήνα μετά την γέννηση του μικρού Ιωσήφ πείθει την Βασιλική να μεταβούν στην Αίγυπτο για να επισκεφθούν την “ετοιμοθάνατη” μητέρα του η οποία ήθελε να δει το νεογέννητο εγγόνι της.

Η Βασιλική αντιλαμβάνεται πως επρόκειτο για παγίδα εκδίκησης. Αφού την κλείδωσαν για μέρες σε ένα διαμέρισμα και αφου βασανίστηκε και κακοποιήθηκε άγρια, είδε να της αρπάζουν το παιδί της την ώρα που το θήλαζε. Αφού της πήραν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα την μετέφεραν στο αεροδρόμιο την ώρα που οι αρχές της Δημοκρατίας είχαν ήδη αρχίσει έναν αγώνα να την εντοπίσουν.

Η Βασιλική καταφέρνει να επικοινωνήσει με λειτουργό της Πρεσβείας της Κύπρου ο οποίος την συμβούλευσε να επιστρέψει στην Κύπρο για την δίκη της ασφάλεια και στη συνέχεια να γίνουν προσπάθειες εντοπισμού του παιδιού. Με την επιστροφή της στην Κύπρο και μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, η Βασιλική ξεκίνησε έναν αγώνα να βρει το παιδί της. Ένας αγώνας ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έφερε αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό επικοινώνησε με τον άνθρωπο που της άρπαξε το παιδί από τα χέρια και σε συνεννόηση με τις αρχές του είπε ψέματα πως τα ξεχνά όλα και τον καλεί να έρθει με το παιδί για να αρχίσουν μια νέα ζωή στην Κύπρο.

Τελικά ο πατέρας επέστρεψε χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση. Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας, της Εισαγγελίας και του Δικαστηρίου να τον πείσουν να υποδείξει που είναι το παιδί παραμένει ανένδοτος.

Η Βασιλική λίγο πριν αναχωρήσει για Αίγυπτο, όπου θα πρέπει να βρεθεί παρόν στις νομικές διαδικασίες, μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η ίδια εξομολογήθηκε την όλη ιστορία, μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ