Ντέρμπι στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor με νικητές την ομάδα των μπλε, οι οποίοι κέρδισαν επικοινωνία με γράμματα και φωτογραφίες από αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και δύο λαχταριστά κρουασάν.

Ανάμεσα στα γράμματα που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου, το οποίο έγραψε ο πρώην σύντροφό της, Ανδρέας Γεωργίου. Η ίδια διάβασε το τρυφερό γράμμα που της έγραψε, συγκινήθηκε και στο τέλος φώναξε το πόσο πολύ τον αγαπάει.

“Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Θυμάσαι τι είπαμε πριν φύγεις; Να κοιτάς τον ορίζοντα και να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε για αυτό που είσαι για να παίρνεις δύναμη. Τα παιδιά δεν σε ξέρουν αν ήξεραν πόσο πιέζεσαι όταν πεινάς θα καταλάβαιναν περισσότερα. Εγώ σε ξέρω καλά πόσο γκρινιαρούλα γίνεσαι όταν πεινάς, δεν μπορώ να φανταστώ με τόση πείνα πώς είναι τα νεύρα σου. Σε βλέπω καθημερινά και είμαι πολύ περήφανος με την εξέλιξή σου στα αγωνίσματα. You are a fighter. Βάλε την ψυχή σου όλη, έχεις πολλή, δυνάμωσε όπως ξέρεις και συγκεντρώσου στον στόχο. Αγαπώ σε πολλά!”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ