Στην έναρξη του συμβούλιου του νησιού στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε αιφνιδιάζοντας τους παίκτες, καθώς αποκάλυψε πως επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το πάρτι της ένωσης.

Πρόκειται για ένα από τα πιο κομβικά σημεία στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού οι δύο ομάδες διαλύονται και κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του και μόνο.

Πότε θα δούμε ωστόσο το πάρτι της ένωσης των ομάδων;

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο «Love it» θα παρακολουθήσουμε το πάρτι της ένωσης την ερχόμενη Κυριακή. Σε αυτό θα επιμεληθεί το μενού ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Πριν το πάρτι θα γίνει φυσικά το… makeover των παικτών. Παράλληλα στο πάρτι θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού των παικτών με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου. Όλοι θα διαγωνιστούν και ο νικητής θα πάρει μεγάλο βραβείο. Εκτός διαγωνισμού θα είναι ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς είναι επαγγελματίες τραγουδιστές.

Τέλος στο πάρτι της ένωσης, που σηματοδοτεί το πέρασμα στην δεύτερη φάση του παιχνιδιού, θα τραγουδήσει ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, Jason Derulo.

Στο πάρτι θα συμμετέχουν εκτός από τους παίκτες του ελληνικού «Survivor» και αυτοί της Τουρκίας και της Ρουμανίας.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Πηγή: fthis gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ