Ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι της εβδομάδας για το Survivor, είναι αυτό που θα δούμε απόψε. Έχει προηγηθεί το χθεσινό επεισόδιο, με το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία, όπου η μπλε ομάδα τα βρήκε ιδιαίτερα σκούρα καθώς δεν αγωνιζόταν κι ο Σάκης Κατσούλης. Έτσι, οι κόκκινοι τους συνέτριψαν και κέρδισαν την πρώτη ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο Survivor και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, τον οποίο θα δούμε απόψε, νικητές αναδεικνύονται και πάλι οι κόκκινοι. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, η δεύτερη ψηφοφορία του Survivor θα γίνει και πάλι στην κόκκινη ομάδα.

Σύμφωνα με τα spoiler που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό, δίπλα στην Άννα Μαρία Βέλλη θα βρεθεί υποψήφιος από τους συμπαίκτες του ο James Καφετζής, καθώς θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Στη συνέχεια, ο νικητής της ατομικής ασυλίας, Νίκος Μπάρτζης, θα επιλέξει τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση από το Survivor. Φαίνεται, λοιπόν, σύμφωνα με τα spoiler, ότι αυτή θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ