Η Μπλε ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που παρακολουθήσαμε στο «Survivor» στο επεισόδιο της Τρίτης.

Στο Συμβούλιο του νησιού μαζί με τον Τριαντάφυλλο υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Γιώργος Κοψιδάς και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη ψηφίστηκε από την Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν η επιλογή της Νικολέτας που είχε την ατομική ασυλία.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ζήτησε μάλιστα ο ίδιος να βγει προτεινόμενος. «Έχω πτώση, δεν νιώθω καλά. Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Τα παίρνω πολύ βαριά. Έξω ζω χωρίς τσακωμούς. Το μισό κομμάτι της πτώσης μου είναι αυτό. Έφτιαξα την κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την “καθαρίσω”, να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει».

Ποιος είναι όμως ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor»;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

 

Πηγή: fthis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ