Χθες στο βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με τους κόκκινους να κερδίζουν για 5η συνεχόμενη φορά. Έτσι, οι μπλε για άλλη μια φορά ψήφισαν ένα συμπαίκτη τους για να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι την ατομική ασυλία κέρδισε ο Πάνος Καλίδης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν με αγωνία στο συμβούλιο του νησιού. Ο παίκτης που μάζεψε τις περισσότερες θετικές ψήφους για να αποχωρήσει είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορούσαν βέβαια να λείπουν οι εντάσεις μεταξύ των ομάδων και ιδιαίτερα μεταξύ του Αλέξη ο οποίος μίλησε έντονα στην ομάδα του αλλά και στους αντιπάλους.

Σύμφωνα με το trailer του αποψινού επεισοδίου, η Ελευθερία Ελευθερίου αλλάζει στρατόπεδο με τους συμπαίκτες της να λένε ότι τους πρόδωσε. Στην ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε μεγάλη αστάθεια.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει στην αποψινή μονομαχία για την ασυλία; Θα υπάρξει προτεινόμενος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, ενάντια στον Αλέξη Παππά; Τα spoilers λένε πως απόψε την δοκιμασία την κερδίζουν οι κόκκινοι, άρα η μπλε ομάδα θα χρειαστεί να ψηφίσει άλλο ένα συμπαίκτη της ο οποίος θα βρίσκεται προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ