Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor είδαμε μια στιγμή έντασης στην Μπλε ομάδα, καθώς το ότι ο Αλέξης Παππάς κι ο Chris Σταμούλης έλειπαν για ώρα στο δάσος δεν άρεσε στους συμπαίκτες τους.  Ο Τζέιμς Καφετζής συζήτησε μαζί τους σε έντονο ύφος, με τον Αλέξη Παππά να είναι έντονος προς την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, είπε στην Άννα Μαρία, ότι παρόλο που κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπαρτζή δεν θα ξέρει τι να πει στο σύντροφό της κι ότι κατά τα άλλα το παίζει ηθική. Όσον αφορά στην Ελευθερία Ελευθερίου, δήλωσε ότι τον είχε κοντά της για δικούς της λόγους.

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Άλλα δείχνουν κι άλλα κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους. Εκθέτει ανθρώπους και κυρίως τα κορίτσια ασταμάτητα. Το αγόρι μου ξέρει κι έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με αυτήν την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά πολύ απλά τον συμπαθώ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Τι σημαίνει; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Δεν θέλω να τον κοιτώ στα μάτια και να του μιλήσω ποτέ.».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ