Πρεμιέρα έκανε ο καινούργιος κύκλος του Survivor το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε κοινό και παίκτες.

«Δεν γνωρίζουν ότι αυτό το Survivor θα είναι το πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα, γεμάτο ανατροπές, 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο έχοντας έναν κοινό στόχο. Τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής μέσα από το ελικόπτερο.

Στο πρώτο επεισόδιο του φετινού Survivor oι τηλεθεατές παρακολούθησαν και το πρώτο αγώνισμα μεταξύ Διάσημων και Μαχητών με έπαθλο το “survivor kit” που τους παρείχε τα πρώτα χρήσιμα αγαθά όπως κουβέρτες, ρύζι και κονσέρβες.

Η ομάδα ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη των Διάσημων όπου επικράτησε με σκορ 4-3 έναντι των Μαχητών!

Ωστόσο, ένα απρόσμενο σκηνικό συνέβη στον Θανάση Μπέλλο, καθώς πηγαίνοντας να κόψει ξύλα μια σφήκα τον τσίμπησε με αποτέλεσμα να έρθει ο γιατρός της παραγωγής.

Όσον αφορά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε η ομάδα των Μαχητών με σκορ 10 – 9 και με αυτό τον τρόπο εξασφάλισαν, την ερχόμενη εβδομάδα, την παραμονή τους.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα αποτελέσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Βαλάντης, λοιπόν, ήταν εκείνος που βρέθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. O τραγουδιστής ανέφερε πως αγωνιστικά ήταν «ο πιο αδύναμος κρίκος» και δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ