Παρελθόν αποτελεί η Καρολίνα Καλύβα από το Survivor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και παραχώρησε συνέντευξη στο “Love it“, μιλώντας για τους συμπαίκτες της, τις συμπεριφορές και την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο.

«Με τον Ντάφυ έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση από την αρχή. Νομίζω είναι ο μόνος παίκτης που του τα έχω “χώσει” τόσο πολύ», είπε για αρχή η πρώην παίκτρια του reality show.

H κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor

Η Καρολίνα αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησε: «Δεν ήθελε να παίξει και το έλεγε και στους γιατρούς. Όταν μπήκαμε στα ατομικά αγωνίσματα και είδαμε όλοι ότι μπορεί, φέρνοντας κιόλας νίκες, είδαμε ότι δεν είχε κάποιο θέμα υγείας. Μετά στα ομαδικά άλλαζε το τοπίο. Κι όταν λιγοστεύαμε και τραυματιζόμασταν όλο το βάρος έπεφτε σε εμάς. Αυτό που λέγαμε είναι ότι πατούσε επί πτωμάτων»

Ακόμη, συνέχισε λέγοντας: «Μέσα στην ίδια μέρα μπορεί να άλλαζε τη γνώμη σε δευτερόλεπτα. Ήταν χάρισμα αυτό… Έχουν γίνει τόσα πολλά με τον Ντάφυ αλλά τον αγαπάω. Δεν κρατάω κακία».

Για την απονομή πτυχίου “καραγκιοζικής” στον τραγουδιστή

Κάποιοι συμπαίκτες του τον διακωμώδησαν κι εκείνη ξεκαθάρισε: «Ήταν για πλάκα οτιδήποτε έχει να κάνει με σάτιρα και είναι στα επιτρεπτά όρια βέβαια. Δεν είχαμε σκοπό να θίξουμε τις ψυχές των παιδιών σε καμία περίπτωση»

Ακόμη μίλησε για το ειδύλλιο Μαριαλένας και Σάκη, όπου υπογράμμισε ότι την επηρεάζει: «Μπορεί όντως να είναι μαζί και μπορεί όντως να το πουλάνε. Σίγουρα επηρεάζεται από τον Σάκη. Αν ήταν μόνη της στο παιχνίδι ο θαυμασμός μου για εκείνη θα ήταν μεγαλύτερος»

Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Μαριάνθη και τον καβγά τους, λέγοντας: «Δεν είπα ποτέ την κουβέντα. Δεν της έχω ζητήσει συγγνώμη», καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Χριστίνας Κεφαλά και σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο Τζέιμς Καφετζής είχε τη δυνατότητα να «κουμαντάρει το μυαλό των παικτών».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ