Ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε να μείνει στο Survivor για άλλη μια φορά και όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αυτό, ίσως τρομάζει τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε την πικρία του για το πώς εξελίχθηκε η σχέση του με την Βρισηίδα, ενώ εκείνη δηλώσει προδομένη και πως δεν περίμενε να τσακωθούν για τον Κωνσταντίνο. «Με αγαπάει, δεν με αγαπάει, με αγαπάει, δεν με αγαπάει… Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν με αγαπάει και το έχει αποδείξει με την κίνηση που έκανε. Δεν ξέρω τόσο καιρό τι ήταν αυτό… Στρατηγική για να μείνει στο παιχνίδι; Εγώ ένιωσα πάρα πολλά για αυτόν. Ήμουν και αυτή που σιγά σιγά τα έδειχνα, εκείνος κατευθείαν μου είπε “Σε αγαπώ”. Είμαι πολύ απογοητευμένη και από τον εαυτό μου που επέλεξα σε αυτό το παιχνίδι να μοιραστώ συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο, τσακωθήκαμε για έναν Κωνσταντίνο! Τι θα γινόταν αν στην έξω ζωή γινόταν κάτι πιο σοβαρό;»

«Νιώθω μια πλήρη απογοήτευση. Η Βρισηίδα είναι μια επαγγελματίας παίκτρια reality, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζει ότι πουλάει στον κόσμο. Το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, όλες αυτές οι τσιρίδες. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω την καθιστά νούμερο 1 παίκτρια reality στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε: «Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ό,τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ