Ο Σάκης Τανιμανίδης, πήρε το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη, με τον ίδιο να κοινοποιεί εικόνες και videos στο official insta account του.

Μέσα από τα videos του, λοιπόν, κατάφερε να κάνει αρκετούς να ζηλέψουν, αφού περιηγήθηκε σε όμορφα μέρη της πόλης, μπήκε σε τοπικές αγορές, είδε street artists, όμορφης αρχιτεκτονικής κτίρια και γεύτηκε νόστιμα φαγητά, ενώ ξεχωρίζει η Sagrada Familia

Σάκης Τανιμανίδης selfie

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό project ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, ενώ μάλιστα η συνεργασία του με τον ANT1 λέει ότι υπάρχουν νέες παραγωγές που θα αναλάβει ο τηλεπαρουσιαστής. Άλλωστε, η εμπειρία του με το “World Party” του δίνει άνεση και είναι σε θέση να κάνει μια ακόμη τέτοιας φύσεως εκπομπή.

Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά είχε αναφερθεί στις ιδέες που έχει και η μία μάλιστα θα προβληθεί του χρόνου, λέγοντας: «Έχω 2-3 ιδέες και η μία θα ξεκινήσει του χρόνου στον ΑΝΤ1. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Πέραν του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, οι εικόνες που κατέγραψε είναι ωραίες, εναλλακτικές και παντρεύουν τη μοντέρνα κουλτούρα με την ιστορική ομορφιά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε ξεναγεί στη Βαρκελώνη

Σάκης Τανιμανίδης

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ