Ο δημιουργός του Squid GameHwang Dong-hyuk, μίλησε για τα πρωτόκολλα ασφαλείας των όπλων μετά την πυροβολία στο Rust που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins.

Ο Dong-hyuk σε δηλώσεις του ανέφερε: “Στη ζωή μου, δεν έχω δει ποτέ μια πραγματική σφαίρα. Τους έχω δει μόνο στις ταινίες”. Συνέχισε αναφέροντας τις διαφορές μεταξύ της γενέτειράς του Νότιας Κορέας και της Αμερικής: “Φυσικά έχουμε έναν υπεύθυνο των prop για τα σκηνικά, αλλά βέβαια στην Νότια Κορέα, δεν είμαστε στην πραγματικότητα χώρα με όπλα, επομένως μόνο η αστυνομία μπορεί να έχει και να έχει στην κατοχή του ένα όπλο“.

Ο Dong-hyuk πρόσθεσε: “Εξαιτίας αυτού, οι σφαίρες δεν διατίθενται πραγματικά τόσο εύκολα όσο ίσως εδώ, επομένως υπάρχει μια πολύ χαμηλή, χαμηλή πιθανότητα να συμβούν προβλήματα ασφάλειας στο σετ.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης Joel Souza, σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust στις 21 Οκτωβρίου και άφησε εμβρόντητο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ