Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή της εκπομπή, την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν τρία κορίτσια από το GNTM 2.

To Greece’s Next Top Model είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών για τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης καθώς το σόου των μοντέλων σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η επόμενη εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ σημαντική για το reality μοντέλων καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα υπάρξουν τρεις αποχωρήσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας μετά την φωτογράφιση θα αποχωρήσει η Νίνα Τζιβανίδου, καθώς δεν θα καταφέρει να μπει στο concept που της ζητήθηκε και οι κριτές θα αναγκαστούν να την διώξουν.

Από το επεισόδιο της Τρίτης θα αποχωρήσει η Σουζάνα, ένα κορίτσι με πολύ έντονη προσωπικότητα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσει ακόμα μία παίκτρια αλλά αυτή τη φορά οικειοθελώς. Η παίκτρια που θα θελήσει να φύγει από GNTM 2 είναι η Μαρτίνα και ο λόγος είναι ότι της λείπει πολύ ο σύντροφός της και δεν αντέχει άλλο τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι των μοντέλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ