Άνω κάτω οι παίκτες μετά την αλλαγή ομάδων που έκανε η παραγωγή. Από τότε που ο πρώην της Μαριαλένας, ο Σάκης μπήκε στο ριάλιτι, όλο το διαδίκτυο συζητά την “επανένωσή” τους. Αυτές τις φήμες πυροδώτησε και το απόσπασμα πριν μερικές μέρες από το Συμβούλιο του νησιού, όπου η παραγωγή “χώρισε” τον Σάκη από τη Μαριαλένα, και εκείνη “ξέσπασε” σε κλάματα.

Ωστόσο, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μετά από πολλούς μήνες που η κόρη της είναι στο ριάλιτι, σπάει τη σιωπή της και μίλησε με δημοσιογράφο του “Πρωινού”.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την μητέρα της Μαριαλένας έτσι ώστε να σχολιάσει το “ξέσπασμα” της κόρης της στα προηγούμενα επεισόδια. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια και πως τα αδέλφια της Μαριαλένας στεναχωριούνται με αυτά που βλέπουν.

Η μητέρα της Μαριαλένας είπε τα εξής:

Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς.

Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ