Η Σία Κοσιώνη τον τελευταίο καιρό είναι τρομερά ενεργή στα social media καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της τόσο από τη δουλειά όσο και από στιγμές της με την οικογένειά της.

Χθες το βράδυ αποφάσισε να αναρτήσει μία απίστευτη φωτογραφία, συγκεκριμένα η anchorwoman του ΣΚΑΙ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια και οι συνεργάτες της να παρακολουθούν την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Guess my age”.


Η εκπομπή του Γιώργου είναι η συνήθεια που έχουν μεταξύ τους η Σία και οι συνεργάτες της λίγο πριν βγουν στο δελτίο, καθώς τους αρέσει να μαντεύουν τις ηλικίες των παικτών.

“Η νέα μας απογευματινή συνήθεια! Πέφτουν τα στοιχήματα βροχή! #guessmyage #skai #skaitv #beforemeetingstarts #collegues #work #journalists #tv #media @skaitv.gr”, έγραψε η Σία Κοσιώνη κάτω από την φωτογραφία της.

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας την δημοσίευση της Σίας Κοσιώνη έσπευσε με μεγάλη του χαρά να τους προσκαλέσει να παίξουν στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Δείτε τον απίστευτο διάλογο που ακολούθησε μεταξύ τους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ