Ζαλίζει η εξουσία; Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον που τα έχει όλα να θέλει κι άλλα και τελικά να τα χάσει όλα; Ο Σάββας Βέργας μιλάει για τα λάθη που τον οδήγησαν στη φυλακή… και όχι μόνο.

O πρώην Δήμαρχος Πάφου έρχεται στο «TET-A-TET», έτοιμος να δώσει στον Τάσο Τρύφωνος… απαντήσεις σε όλα, ξεδιπλώνοντας μέχρι και τη νέα του ζωή με τη δεύτερη σύζυγό του.

Σήμερα στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Σάββας Βέργας, θα απαντήσει σε όλα τα δύσκολα ερωτήματα και θα εξηγήσει πώς ένας αιρετός τοπικός άρχοντας, ένας δημοφιλής πολιτικός από το ζενίθ βρέθηκε στο ναδίρ και στη φυλακή.

Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον που τα έχει όλα να θέλει κι άλλα και τελικά να τα χάσει όλα; Πώς ήταν η πρώτη μέρα στη φυλακή; Πώς περνούσε ο καιρός στο κελί; Απειλήθηκε η ζωή του; Πώς ήταν η μέρα πριν από την αποφυλάκισή του; Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από τη φυλακή; Γιατί πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του και ποια είναι η σημερινή σχέση του με τα παιδιά του;

Μην χάσετε την προσωπική εξομολόγηση ενός από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Κύπρου…

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Σήμερα στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ