Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σήριαλ του Alpha, “Σασμός“, ενώ μέσα από το “Happy Day” αναφέρθηκαν στα όσα έπονται.

Η Αργυρώ επιμένει να ρίχνει το φταίξιμο στην ίδια για τον θάνατο του Πετρή, καθώς την έχει συγκλονίσει. Μάλιστα, θα φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Μαρίνα θα τη βρει και θα τη μεταφέρει στο νοσοκομείο! Ο Άγγελος πρόκειται, επιπλέον, να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό.

Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει; Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ