Ο “Σασμός” κρατάει σε αγωνία τους τηλεθεατές και μετά τον θάνατο του Πέτρου, ενώ στο αποψινό επεισόδιο θ’ αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό.

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό…

Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Επισκέπτεται την Αργυρώ στο ξενοδοχείο, για να της πει ότι ο Αστέρης ζήτησε να τη δει. Η Αργυρώ τον διώχνει και ο Μαθιός της το ζητάει σαν αντάλλαγμά που της έσωσε τη ζωή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Ο παπα Μιχάλης βρίσκει τον Άγγελο να παίζει λύρα στον τάφο του Πέτρου.

Ο Άγγελος θα του πει ότι είναι αδέλφια με τον Πέτρο και θα τον ρωτήσει εάν το γνωρίζει. Η σύγκρουσή του Άγγελου με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ