Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες. Η Καλλιόπη δέχεται από τον Κώστα έναν εκβιασμό. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν.

Ο Παύλος μαθαίνει από την Άσπα ότι ο Κώστας έχει κάποιες πληροφορίες, που μπορεί να του φανούν χρήσιμες και προσπαθεί να προλάβει την δολοφονία του Κώστα, που ο ίδιος έχει δώσει εντολή στον Ευθύμη να καταστρώσει.

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη. Όμως η αληθινή σύγκρουση βρίσκεται κρυμμένη αλλού στην καρδιά της Αργυρώς που τρέχει να συναντήσει τον Αστέρη…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ