Ο Βαγγέλης, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, αναλαμβάνει δράση και πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται η Αργυρώ για να της μιλήσει για τον Σταύρο. Ο ίδιος με έντονο ύφος της λέει να μην συνεχίσει να παίζει μαζί του καθώς αν συνεχιστεί όλο αυτό θα τον βρει απέναντί της.

Τι θα δούμε απόψε 5/12 στο Σασμό στις 21:00 από τον ALPHA Κύπρου;

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και την γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο. Τέλος, μια συνάντηση του Βαγγέλη και της Αργυρώς, απόψε στην σειρά Σασμός, ταράζει τις ισορροπίες που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ