Όχι μόνο Σασμός δεν έρχεται στη δημοφιλή σειρά του Alpha, αλλά η κατάσταση κινδυνεύει να βγει εκτός ορίων. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται ανοικτά τη Βασιλική και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχοντας μάθει πως η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να έχει εραστή και να εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη δολοφονία του Στεφανή, την ακολουθεί στο Ρέθυμνο. Ώμος δεν καταφέρνει να βρει κάτι.

Σασμός: Η σκληρή αλήθεια

Η Βασιλική ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει τον Νικηφόρο. Όμως πριν γίνει αυτό, την επισκέπτεται ο Μαθιός και παραδίνονται στο πάθος τους. Αυτή θα είναι και η καταδίκη τους. Η αποκάλυψη της σχέσης τους θα έρθει με τον πιο ξαφνικό και τραγικό τρόπο, στον άνθρωπο που δεν έπρεπε να μάθει την αλήθεια. Η Καλλιόπη τους πιάνει στα πράσα και μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της, βγαίνει εκτός εαυτού. Πέφτει επάνω τους με μανία, τους χτυπά και διώχνει τον γιο της από το σπίτι.

Σασμός: Τα δύο αδέλφια έρχονται κοντά

Ο Μαθιός συγκλονισμένος βρίσκει καταφύγιο στο σπιτάκι στο βουνό. Όταν ο Αστέρης πηγαίνει κοντά του, του εξομολογείται ότι είναι χρόνια ερωτευμένος με την Βασιλική και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Ο Αστέρης υπόσχεται να τον στηρίξει απέναντι στην οργή της μάνας τους, όμως η Καλλιόπη δεν θα λυγίσει. Το μυαλό της έχει σκεφτεί ήδη το αδιανόητο, δηλαδή πως ο ίδιος της ο γιος σκότωσε τον Στεφανή κι αυτόν τον πόνο δεν μπορεί να τον αντέξει.

Σασμός: Η Καλλιόπη καταρρέει

Η Καλλιόπη λιποθυμά στη μέση του δρόμου κι εκεί την βρίσκει η Μαρίνα. Παρά το μίσος και το αίμα που τις χωρίζει εδώ και τόσα χρόνια, τη βοηθά να σηκωθεί και να συνέλθει, χωρίς φυσικά να ξέρει το θυμό που βράζει μέσα της…

Σασμός: Η ζωή της κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα

Ο Μαθιός βρίσκει την Καλλιόπη και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Βασιλική. Εκείνη θέλει να τον έχει από κοντά και του ζητά να επιστρέψει στο σπίτι. Εκείνος απαιτεί να μην ανακατευτεί ξανά στη σχέση του. Η Βασιλική νιώθει πως η ζωή της ολόκληρη κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ