Συνεχίζει να καθηλώνει ο Σασμός, με τους τηλεθεατές να είναι όχι μόνο συντονισμένοι στον Alpha Κύπρου αλλά και στο Twitter για να σχολιάζουν τις εξελίξεις της σειράς.

Σε μια απρόσμενη συνάντηση, ο Αστέρης ήταν χείμαρρος και εξομολογήθηκε στην Αργυρώ τα πιο κρυφά του συναισθήματα για όσα έχουν συμβεί.

Καθώς η Αργυρώ κατηγορούσε τον Μαθιό για τη δολοφονία του Άγγελου, ο Αστέρης ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο κακό στη Βασιλική, τη γυναίκα που αγαπά και μάλιστα την ημέρα του γάμου τους.

«Κι εσύ με αγαπούσες. Έλεγες ότι με αγαπούσες ότι ήμουν η ζωή σου. Και πήρες τη ζωή του αδελφού μου», αποκρίθηκε η Αργυρώ και έκανε τα συναισθήματα του Αστέρη να ξεχειλίσουν.

«Εγώ είμαι φονιάς. Εγώ σου ρήμαξα τη ζωή και δεν βρίσκω πια τόπο να σταθώ. Κάθε φορά που σε βλέπω η ψυχή μου γίνεται κομμάτια. Όπως έκανα και τη δική σου κομμάτια. Και θέλω να σου πάρω αυτόν τον πόνο. Θέλω να πάρω από το βλέμμα σου αυτή τη σκοτεινιά. Θέλω να σε κάνω πάλι να χαμογελάς όπως χαμογελούσες και τότε και ο κόσμος γέμιζε φως. Αλλά δεν μπορώ και δεν βρίσκω λόγο πια να ζω χωρίς εσένα. Δεν θέλω πια να ζω χωρίς εσένα αγάπη μου», είπε ο Αστέρης και έκανε πολλά μάτια να βουρκώσουν για αυτή την αγάπη στη σειρά «Σασμός».

Δείτε τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ