Δεν τον κουνάει κανείς από την κορυφή τον Alpha Κύπρου, από ότι φαίνεται και από τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Το νέο έτος συνεχίζει με “Alpha Στιγμές” και με πρωτιές για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… Alpha – Alpha πρόγραμμά του.

Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, το οποίο εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εδραιώνοντας το κανάλι και για τον μήνα Ιανουάριο, στην κορυφή.

Με τις σειρές μυθοπλασίας,την πλοκή, την δράση, το καστ αλλά και τις επιτυχημένες κυπριακές και ελληνικές παραγωγές καθώς και με έγκυρη ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ο Alpha φαίνεται ότι είναι η μοναδική επιλογή ηια τον τηλεθεατή.

Στις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης ο Alpha, είναι στην κορυφή στο γενικό σύνολο με μεγάλη διαφορά. Τόσο, στο σύνολο της ημέρας, όσο και στην prime time ζώνη (ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς με τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό  ο Alpha κερδίζει με άνεση την πρωτιά.

Οι σειρές του Alpha γίνονται… “talk of the town”, η ψυχαχωγία φέρνει γέλιο και διασκέδαση στον τηλεθεατή ενώ η ενημέρωση κερδίζει το στοίχημα της εγκυρότητας. Famagusta, Λούης Νight Show και Σασμός σαρώνουν τον πίνακα τηλεθέασης και δείχνουν την παντοδυναμία τους στο τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή 

Δείτε τον ενδεικτικό πίνακα με τις αναλύσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ