Σαρώνει ο Alpha Κύπρου, στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και στις… καρδιές των τηλεθεατών! Η πορεία του καναλιού συνεχίζει και φέτος την ανοδική πορεία και δείχνει την κυριαρχία που έχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Η νέα σεζόν «μπήκε με το δεξί» για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… Alpha – Alpha πρόγραμμά του! Ο Alpha είναι πρώτος με 16.1%, αφήνοντας το δεύτερο κανάλι πίσω με ποσοστό 12,3%, δείχνοντας την άνετη πρωτιά του, με σχεδόν 4% διαφορά.

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για όλο το μήνα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA NEWS. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ήταν πρώτο σε Σύνολο Πληθυσμού με ποσοστό 14,6%. Στα Δυναμικά Κοινά 18 – 54 ”σκαρφάλωσε” στο 14,8%, ενώ στις γυναίκες 25–54 βρέθηκε και μάλιστα με διαφορά στην πρώτη θέση της προτίμησής τους καθώς σημείωσε το ποσοστό 17,9%, αφήνοντας πίσω τον δεύτερο με περισσότερες από 5,9 μονάδες.

Η επιτυχία της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας διαφαίνεται και στα κορυφαία προγράμματα του μήνα. Για τον μήνα Οκτώβρη, το top 10 της κυπριακής τηλεόρασης κατακτήθηκε από τον Alpha Κύπρου, αφού και τα 10 πιο επιτυχημένα προγράμματα ανήκουν στο κανάλι. Ο «Σασμός» συνεχίζει και καθηλώνει το κοινό με τις καταιγιστικές του εξελίξεις ενώ η σάτιρα έχει ξεκάθαρα πρόσωπο και είναι του… Λούη Πατσαλίδη με το «Λούης Night Show».

Στο γενικό σύνολο πληθυσμού στην prime time, κατέγραψε το ποσοστό 18,5%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι με ποσοστό 12,7%. Οι γυναίκες 25-54 επιλέγουν σταθερά Alpha Κύπρου στην prime time ζώνη με το ποσοστό να φτάνει μέχρι και 20.1% ενώ η ψαλίδα της διαφοράς με το δεύτερο κανάλι ξεπερνά τις 7 μονάδες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ