Σαρωτικά τα νούμερα τηλεθέασης στον Alpha Κύπρου και στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με την ψυχαγωγία να “παίζει πρώτο ρόλο” στις καρδιές των τηλεθεατών.

“Με αγάπη Χριστιάνα” στις 15.15, “Deal” στις 17.00 και “The Chase” στις 19.00, χαρίζουν πολλές διασκεδαστικές στιγμές στον τηλεθεατή, δώρα, ατάκες και χαμόγελα.

Συγκεκριμένα χθες 12/10, η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” σημείωσε για μια ακόμη φορά υψηλά νούμερα τηλεθέασης φθάνοντας σε τέταρτο σε γενικό σύνολο το 26% ενώ σε δυναμικό κοινό το 23.5%, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι είναι η διαχρονική αξία της απογευματινής ζώνης με τους τηλεθεατές να αγκαλιάζουν με τον πιο ένθερμο τρόπο για ακόμη μια χρονιά το πιο “ζεστό” χαμόγελο της κυπριακής tv.

Την σκυτάλη πήρε το “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο, σημειώνοντας εξίσου εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σκαρφάλωσαν σε τέταρτο το 25.5%

Το «Deal», στο καθιερωμένο απογευματινό ραντεβού, φέρνει κέρδη, αγωνία, χαρά, αστεία, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά, αλλά και το κουτί – έκπληξη με το νούμερο 23.

To “Chase” με τον Τάσο Τρύφωνος επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ και αυτή την χρονιά σπάει τα κοντέρ και σημειώνει εξίσου υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της κυπριακής τηλεόρασης

Εκτός από τους Chasers φέτος που έχουν γίνει viral (Αντρέας Πιτσιλλίδης, Σύλια Ιωαννίδου, Μαρίνος Κλεάνθους), έρχονται και νέοι chasers που θα ανανεώσουν ακόμα περισσότερο το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι.

Συγκεκριμένα χθες, ήταν συνεχώς πάνω από 20% φθάνοντας σε τέταρτο το 21.6% ενώ στα δυναμικά κοινά αγκαλιάστηκε και “ψηφίστηκε” από τους τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τέταρτο το 22%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ