Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, όταν χρειάστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις, επειδή τον ταλαιπωρούσαν κάποια συμπτώματα που όσο περνούσε ο χρόνος εντείνονταν. «Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» », είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης συναισθηματικά φορτισμένος.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τόνισε: «Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι».

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του ηθοποιού ότι απέφυγε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας του με την οικογένειά του, γιατί φοβήθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να το διαχειριστούν. «Στους δικούς μου είπα για τον καρκίνο πριν την τελευταία χημειοθεραπεία», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Είχα ανάγκη τη μοναξιά παρά να νιώθω πως στεναχωρώ ανθρώπους», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης ενώ όπως αποκάλυψε ο μόνος που γνώριζε για τη μάχη του με τον καρκίνο από την αρχή, ήταν ο σκηνοθέτης του στον μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστούσε «Το φινιστρίνι», Πέτρος Φιλιππίδης.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ