Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ALPHA Kύπρου, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά, που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, «ζωντανεύει» μία αληθινή ιστορία που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη της κοινωνίας για την αγριότητα, τη λύσσα και τον παραλογισμό με τον οποίο έγινε η δολοφονική πράξη.

Δείτε επίσης: Η Χριστιάνα Αρτεμίου αποκαλύπτει στο HELLO! Cyprus: Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός που θα συμμετέχει στο «Κάρμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ήταν η Χριστιάνα Αρτεμίου την Παρασκευή 13/10, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς.

Η σεναριογράφος αποκάλυψε ποια θα είναι η πλοκή του πρώτου επεισοδίου, το οποίο επέλεξαν για την πρεμιέρα και παράλληλα, αναφέρθηκε στα επεισόδια που την έχουν συγκλονίσει περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αρτεμίου: Η αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή της μετά το «Κάρμα»

«Στον φετινό κύκλο, θα δούμε 10 διαφορετικές θεματολογίες που δεν είχαμε καταπιαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Το πρώτο επεισόδιο έχει να κάνει με ομαδικούς βιασμούς και τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές αλλά και με μία μητέρα, που παίρνει το νόμο στα χέρια της» δήλωσε η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ