Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο «Πρωινό» και στη Μαρία Κοκολάκη, τόσο για το ενδεχόμενο να ξανακάνει πρωινή εκπομπή, όσο και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που γνωστοποιούνται από τα θύματα.

Στην ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή στην πρωινή ζώνη, δήλωσε: «Όχι, δεν μπορώ! Είναι και κόσμος που του αρέσει να ξυπνάει το πρωί, και του αρέσει. Εγώ τώρα, ειδικά μετά το “Καλό Μεσημεράκι” δύσκολα! Και το έχω δοκιμάσει με μεγάλη… αποτυχία, οπότε δεν υπάρχει λόγος τώρα».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo και όσα συμβαίνουν με τις αναρίθμητες πια καταγγελίες που βλέπουμε καθημερινά να γίνονται, και με πάθος, τόνισε: «Δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη στιγμή έρχεται να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν πέσει θύματα. Όχι δεν είναι υποχρεωτικό! Όχι δεν έχει κανείς καμία δύναμη πάνω σου! Εσύ έχεις τη δική σου», είπε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για όσους ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι οποίοι πίστευαν ότι λόγω θέσης θα μείνουν αλώβητοι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ