Η Πέννυ Φοινίρη παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου, για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και την απόφαση της να γίνει ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι γονείς της αρχικά αντέδρασαν, ειδικά ο πατέρας της, ωστόσο, πλέον είναι οι μεγαλύτεροι της υποστηρικτές.

«Είναι και θα είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου το θέατρο, αλλά θα είναι αυτή η γλυκόπικρή γεύση», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπά τη δουλειά της, ασχέτως εάν υπάρχει το αγκάθι της ανεργίας με αρκετά θέατρα να κλείνουν και ελάχιστες τηλεοπτικές παραγωγές. Η αβεβαιότητα του επαγγέλματος, την οδήγησε πολλές φορές να δουλέψει και σε άλλους κλάδους, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ένιωθα ένα κενό και ήταν σαν να φώναζα για βοήθεια».

Ο έρωτας ήταν και είναι επίσης ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της και δηλώνει τυχερή σε αυτό τον τομέα της ζωής της, ενώ για τον σύντροφό της, Χριστόδουλο Μαρτά, δήλωσε πως «είμαι με τον πιο όμορφο άνθρωπο που έχω συναντήσει στη ζωή μου». Άλλωστε είναι πολλά που ξεχωρίζει σε εκείνο με κυριότερο ότι την κάνει να γελά!

Για τη μητρότητα και αν επιθυμεί να γίνει μητέρα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως: «Έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω ένα παιδία για να ολοκληρωθώ. Θέλω να έχω όλα τα εφόδια, προτού αποφασίσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ