Το πιο θεότρελο εορταστικό της Κύπρου, έρχεται Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου και υπόσχεται ότι θα είναι το πιο αξέχαστο Covid friendly stand-up comedy της χρονιάς. Με παρουσιαστή τον Λούη Πατσαλίδη, η φετινή αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της Καινούργιας Χρονιάς θα έχει μια απίστευτη δοσολογία τρέλας, εκπλήξεων και καλεσμένων που θα μας τα πουν και θα χορέψουν μαζί μας… Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει από κοινού παρέα με αγαπημένα πρόσωπα του ALPHA ,που δεν είναι άλλοι από τους Χριστιάνα Αριστοτέλους, Αιμιλία Κενεβέζου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Τάσος Τρύφωνος και Φώτης Γεωργίδης.

Ποιος είπε ότι μάσκες θα πέσουν; Οι αποστάσεις ασφαλείας θα τηρούνται κανονικά, αλλά η σάτιρα του “Λούης Night Show” θα είναι φορτσάτη, χωρίς μέτρα και σταθμά. Μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Κυριάκου, η μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους και τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, το θέατρο, τη δημοσιογραφία και την πολιτική.

Αφού γίνει ο πιο τρελός μονόλογος της χρονιάς, οι πρώτοι αστέρες του ALPHA που θα βρεθούν στο πλατό είναι οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Στέφανος Μιχαήλ, Μάριος Δημητρίου, Σοφοκλής Κασκαούνιας και σε δεύτερη φάση οι Κατερίνα Αγαπητού, Κάτια Σάββα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο πιο τρελός traveler Μάριος Πρίαμος.

Στο πρώτο μέρος, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον πιο troll-μονόλογο που φέρνει μαζί του όλα τα ευτράπελα του 2020, ατάκες-φωτιά και βίντεο που αποκαλύπτουν πολλά. Αποχαιρετάμε με “βαριά” καρδιά τη χρονιά που μας ψέκασε με αντισηπτικά, δίνοντας συνέχεια στο κέφι, τα τραγούδια και την ανεβαστική διάθεση.Κύπριοι τραγουδιστές, αλλά και η LNS Band θα πλημμυρίσουν το εορταστικό σκηνικό του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, με νότες χαράς, αισιοδοξίας και μπόλικου γέλιου. Την ίδια στιγμή, οι καλεσμένοι θα εναλλάσσονται διαρκώς και όλα αυτά στο πλαίσιο μίας γιορτινής ατμόσφαιρας και σάτιρας μέχρι πρωίας.Μην χάσετε το «Special COVID friendly Λούης Night Show» την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ALPHA Κύπρου, γιατί ο Λούης και η δημιουργική ομάδα του ετοιμάζουν το πιο troll-αριστό εορταστικό της χρονιάς, με τρελή σάτιρα και όλους τους πρωταγωνιστές του 2020.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ