Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 για 2+1 χρόνια. Η αγαοημένη παρουσιάστρια καθημερινά παρουσιάζει το τηλεπαιζνίδι “Still Standing”, το οποίο σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης φέτος η Μαρία παρουσίασε το σόου μεταφφμιέσεων “Your Face Sounds Familiar”, το οπόιο τις Κυραικές μονοπόλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατ΄λων σύμφωνα με τις μετρήσεις της τηλεθέασης.

Η Μαρία Μπεκατώρου θεωρείται παιδί του ΑΝΤ1 και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος καμία παό τις δύο πλευρές να χαλάσουν την όμορφη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός για τη Μαρία αναφέρει χαρακτηριστικά:

O ANT1 ανανεώνει την συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου για 2+1 χρόνια. Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από το 2013 και καταγράφει σταθερά πρωτιές σε δυναμικά και πρωτότυπα ψυχαγωγικά projects.

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με τα προγράμματα «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar», τα οποία βρέθηκαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με συνολικό μέσο όρο 19,0% και 24,5% αντίστοιχα, στα δυναμικά κοινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ