Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης που αφοπλίζει τους πάντες με την ειλικρίνεια και τον χειμαρρώδη λόγο του, έρχεται στην «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» στον ALPHA Κύπρου… εδώ όπου το τραγούδι και η καλή παρέα ΔΕΝ «αφορίζουν» τίποτα και κανένα!

Αύριο στις 21:20, η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τον πρώην Βουλευτή και πρώην Ευρωβουλευτή που είτε βρίσκεται μπροστά στις κάμερες είτε όχι, δεν σταματάει ποτέ να απασχολεί τη δημοσιότητα. Ποιος ξέρει, ίσως οι εκπλήξεις να καταφέρουν να διακόψουν, έστω και για λίγο, τον συμπυκνωμένο λόγο του και τη θέση του να πάρουν τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης…

Παρόλο που κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής με τη ΔΗΠΑ, ετοιμάζεται να μας τα πει κάπως… αλλιώς. Με χαλαρή διάθεση, παρεΐστικο κλίμα και χιούμορ ομολογεί ότι οι αδυναμίες του είναι τα αδέλφια και τα ανιψάκια του, χωρίς να διστάζει να αποκαλύψει ποιοι είναι οι άνθρωποι που δεν έπαψαν ποτέ να είναι στο πλάι του.

Mην χάσετε την «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», γιατί φέρνει στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας τον άνθρωπο που με τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα επιβεβαιώνει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που τόσα χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Με ολοκαίνουργιο σκηνικό, ζωντανή ορχήστρα και συνεχή εναλλαγή θεματολογίας, η εκπομπή δίνει ένα αλλιώτικο αέρα στο βράδυ της Κυριακής μας, γεμάτο εκπλήξεις, χιούμορ, ταλέντο και φαντασία!

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η μουσική εκπομπή που ανοίγει την πόρτα στην κυπριακή παράδοση και οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν στην πιο celebrity εκδοχή της!

Δείτε το trailer:

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Αύριο στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ