Το “Κάμπινγκ” κάνει επιτέλους Πρεμιέρα αύριο στις 21:20 μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου!

Πολλά ήταν τα teaser-trailers που είδαμε το τελευταίο διάστημα για να μας βάλουν στο “θέμα” της ιστορίας, με το τελευταίο να μας δείχνει πως στην πολυαναμενόμενη σειρά ρόλο – έκπληξη θα έχει και ο Στέφανος Μιχαήλ.

Σε έναν ρόλο έκπληξη, ο Στέφανος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα φέρει ανατροπές, ενώ θα τον απολαύσουμε σε έναν πιο κωμικό ρόλο, γεγονός που μας κάνει να αδημονούμε ακόμη περισσότερο.

 

Σίγουρα όμως θα αναρωτιέστε ποια θα είναι η υπόθεση της σειράς, για πάμε να δούμε!

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας. Η υπόθεση του ΚΑΜΠΙΓΚ περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην Λογιστή , Ιορδάνη Ιορδάνού (Φώτης Γεωργίδης) που αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο camping που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος (Μάριος Δημητρίου). Όταν τον ανακαλύπτουν για το χρηματικό ποσό που απέσπασε , θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο (Γιώργος Ζενιος ) και την σύζυγο του Στέλλα Αθάνατου (Σοφία Καλλή) για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του Κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της Αστυνομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ