Το καινούργιο GNTM έρχεται στις οθόνες μας και πάλι και στην κριτική επιτροπή θα δούμε τη Ζενεβιάβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο δημοφιλής φωτογράφος, λοιπόν, μας έβαλε μέσα στο παρασκήνιο και ανακοίνωσε ότι οι audiotions μόλις ξεκίνησαν. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τις καρέκλες τους και καλωσορίζοντας με αυτόν τον τρόπο το νέο μέλος της ομάδας τους!

Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και μίλησε για την απόφασή της να ενταχθεί στο show: «Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση», ανέφερε μεταξύ άλλων

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα επιχειρήσουν να μπουν στον κόσμο του ελληνικού modelling και κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας.

Στις auditions του GNTM

GNTM

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ