Οι “24 ΩΡΕΣ” επιστρέφουν απόψε στις 22:30 και κάνουν Πρεμιέρα για την τρίτη σεζόν με τη συγκλονιστική ιστορία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Σε μια εποχή που η τουρκική προκλητικότητα και βαρβαρότητα είναι έντονη, η ιστορία των δύο ηρωομαρτύρων είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Οι “24 ΩΡΕΣ” παρουσιάζουν ένα ιστορικό ντοκουμέντο που περιέχει και αδημοσίευτο υλικό το οποίο καταγράφει λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν τον Αύγουστο του 1996 μαζί με μαρτυρίες πρωταγωνιστών της τότε εποχής.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντάται επίσης και με όσους έμειναν πίσω να θρηνούν για 24 χρόνια τους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή με βάρβαρο τρόπο.

Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του Σολωμού Σολωμού Κώστας ο οποίος μιλά για πρώτη φορά στη ζωή του για τα γεγονότα του 1996, τα χρόνια που ακολούθησαν και τις σκέψεις για το μέλλον.

Τι λένε όσοι έμεινα πίσω για τη δικαίωση που δεν ήρθε ποτέ, τους δολοφόνους που παραμένουν ασύλληπτοι φιγουράροντας μάλιστα στην πολιτική σκηνή του ψευδοκράτους, ποια τα συναισθήματα τους για το μέλλον της Κύπρου, τη συνύπαρξη με τους Τουρκοκύπριους και τι ζητούν από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Στην πρεμιέρα των “24 ΩΡΩΝ” μιλούν μεταξύ άλλων ο Ευγένιος Παπαγεωργίου (κουμπάρος του Τάσου Ισαάκ και Νονός της κόρης του Αναστασίας), ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού Σπύρος και τα αδέλφια του Κώστας και Σκεύη, ο Γιώργος Χατζηκώστας πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (εκ των διοργανωτών της ιστορικής πορείας που είχε την τραγική κατάληξη με το θάνατο του Τάσου και του Σολωμού) και ο Μάριος Ματσάκης ο οποίος είχε παραλάβει το άψυχο σώμα του Σολωμού αμέσως μετά τη δολοφονία.

Ένα συγκλονιστικό – ιστορικό ντοκουμέντο διατήρησης της μνήμης και γνώσης για όσους δεν έζησαν τα τότε γεγονότα.

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ